Over mij

 

Mijn naam is Patty Hout, gehuwd en woonachtig in Rhoon.

Mijn gezondheidspraktijk en eigen Gym zijn gevestigd in Rhoon. Vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd en bezig met gezond eten en sporten waardoor ik mij fit, energiek en gelukkig voel. Een gezonde geest en gezond lichaam gaan hand in hand. 

Alles wat ik doe, komt voort uit mijn persoonlijke levenservaring. Als jong meisje heb ik op een hoog niveau geturnd. Op mijn 30e kreeg ik de ziekte van Crohn, dit heeft mij laten inzien dat ik meer moest gaan kijken naar wat mijn lichaam nodig heeft aan voeding en lichamelijke beweging, en hoe ik hier mentaal mee kan omgaan. Dit is mijn reis geworden en nog steeds ben ik onderweg. Ik leer elke dag weer van de dingen die ik mag doen, van de klanten waar ik mee werk en de feedback van de mensen die ik lief heb.

Vanuit deze ervaring, kennis en opleiding ben ik gestart met het begeleiden van mensen op mentaal en fysiek vlak. Ik vind het geweldig om te zien als mensen weer lekker in hun vel zitten en blij zijn met hun leven. Hier wordt ik erg enthousiast van, vooral de combinatie van mentale ondersteuning (coaching), goede voeding en sport is mijn passie. 

Mensen uit hun hoofd in hun lichaam, weer terug in hun kracht zetten is mijn missie en mijn levensmotto.

 

 

 

Interview met RandstadNieuws:


Complimenten Patty, de Gezondheidscoach van Voeding Gezond Rhoon. Patty is een gepassioneerde allround gezondheidscoach voor het verbeteren van je kwaliteit van leven en conditie. Als een verlengde naast je life and Dreams coaching voor verandertrajecten in bedrijven of het herstellen van je persoonlijke ambities help je mensen naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een gezond en vitaal lichaam. Je bent inspirerend en creatief en kritisch als het om kwaliteit van leven, gezondheid en werken gaat. Je combineert verschillende gebieden. Jij kijkt als coach ook naar het mentale welzijn van mensen, maar adviseert ook over stressmanagement en heerlijk gerechten in (natuur)voeding en in beweging komen, sportief of om ontspannen in de natuur te bewegen
Je helpt enorm bij diverse vormen van lichamelijke, psychische en psychosomatische klachten en stemt je begeleiding persoonlijk af op de vraag en de klacht van mensen. Patty je bent een fantastische persoonlijkheid en zo inspirerend om samen met jou aan gezondheid, conditie en de kwaliteit van leven te werken. Een 10 voor als Gezondheidscoach met je moderne sfeervolle praktijk en eigen gym in Rhoon.