Ervaringen

                                            

Tonnie                                                                                                                                                                                            

Ik ken Patty al heel lang, vanuit de bloemenwinkel waar ik werk. En ook al heel lang praten we over meer dan alleen bloemen. Onze passie voor voeding is er één die we delen. Ik was altijd met eten bezig. Om af te vallen, want ik was zeer zeker een paar maten te groot voor waar ik mij lekker in voelde. Ik droeg maat 44/46 en was veel te zwaar.

Afvallen op zich was voor mij geen probleem, eenmaal de knop op zat ik in een flow en gingen de kilo’s er bij mij wel af. Zo ging dat altijd. Vijf keer heb ik het gedaan, vijf keer vijftien kilo (of meer!) afgevallen. En vier keer daarvan….alle kilo’s er binnen een jaar er ook weer aan….

Toen Patty haar praktijk begon en mij beloofde ‘het trucje voor erna’ te hebben, was ik om en ging ik bij haar aan de slag voor mijn persoonlijke doel: ‘het trucje voor na het afvallen’ eindelijk eens op gewicht blijven als je klaar bent met afvallen.

Mijn avontuur begon in november 2020. In maart 2021 was mijn programma Voeding Gezond afgelopen en ben ik nog tot de zomervakantie bij Patty in de coaching gebleven. Samen hebben we gekeken naar mijn voeding, naar mijn leefpatroon, naar mijn doelen, en hebben we gezocht naar die nieuwe leefstijl die bij mij past. Patty was er altijd voor me, niet alleen tijdens de sessies die ik bij haar had staan. Maar ook tussendoor een appje hoe het met mij ging, een motiverend bericht, of een goed recept. Ik heb veel aan Patty gehad, betrokken en altijd vol passie en energie en gemotiveerd om samen mijn doel te bereiken. En te behouden, zonder alles op te hoeven geven.

Mijn resultaat? Met 20 kilo minder mee te zeulen straal ik als nooit te voren in maat 38. Ik voel me goed en sterk. Mijn project bij Patty is veel meer geweest dan alleen gewicht verliezen. Samen met haar heb ik van mijn vijand mijn vriend gemaakt. En nu, bijna maart 2022, bijna een jaar later ben ik nog steeds zoals ik een jaar geleden gestopt ben met Voeding Gezond.

Voeding heeft nog steeds mijn aandacht, alleen anders als dat het het eerst had. Ik ben blij en supertrots op dat wat ik bereikt heb blijvend is!

 

Fran

Ik heb in januari 2021 de knop omgezet en de beslissing genomen om met een personal trainer aan mijn gezondheid te werken. Mijn doel was: 30 kilo afvallen. Patty heeft me onder haar hoede genomen en samen hebben we een realistisch plan opgesteld. Mede door haar enthousiasme en gedrevenheid hebben we samen na 1 jaar mijn doel bereikt en nog iets meer.

Ik ben nog steeds heel blij met Patty en we gaan door! 

 

Claudy

"Ik train nu een jaar met Patty, dit is een hele goede match voor mij!
De eerste training was om te kijken hoe de algehele conditie van het lichaam is, daarna de doelen besproken maar ook welk type sporter ik ben.

Een jaar later hebben we de doelen weer een stuk opgeschoven. De trainingen zijn intensief maar kijk 2 keer per week uit naar het sporten. 
Daarnaast is de kennis omtrent Intermittent Fasting en het lichaam op een hoog niveau en blijft Patty zich verder scholen. Wat mij het meest vertrouwen geeft is dat zij het geleerde eerst zelf uitprobeert alvorens zij het toepast op de sporter (indien de klant interesse heeft).
Voor mij een goede vertrouwensband met het oog op een gezond lichaam."

 

Anne

Super fijne training op maat. Patty heeft geholpen om me klaar te stomen voor een grote operatie en nadien snel weer met elkaar aan de slag gegaan op aangepaste intensiteit. Inmiddels weer elke week er vol tegenaan in weer en windt. Naast de heerlijke trainingen goede voedingsadviezen!

 

Steffi

Bijna een jaar geleden alweer begon mijn avontuur bij Patty. Na meerdere (gefaalde) pogingen bij verschillende diëtisten besloot ik dit keer op zoek te gaan naar een voedingscoach. Ik kwam uit bij Patty en ik kan echt zeggen dat dit de beste keuze ooit is geweest. Patty heeft mij het mentale zetje gegeven die ik nodig had. Ik heb nu echt de knop om kunnen zetten om mijn doelen te behalen. Nu bijna een jaar later ben ik op een gezonde manier 16 kilo af gevallen en zit ik veel lekkerder in mijn vel!

 

Wendy

Ik heb Patty leren kennen als een coach met passie en zeer veel enthousiasme voor haar vak!
Ze luistert goed waardoor het begeleidingstraject persoonlijk wordt.
De focus ligt op verbetering van de kwaliteit van het leven en niet op een getal op de weegschaal.....
Door de coaching van Patty heb ik een gezondere leefstyle gekregen, waarvoor ik haar erg dankbaar ben.
Patty geeft goede tips en adviezen, is enthousiast, flexibel, realistisch en inspirerend.'