Sport

Meer dan alleen een uurtje sportbegeleiding of een rondje apparaten. Bij Life & Dreams Gym krijg je precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

We leren elkaar kennen tijdens de proefles en gaan samen kijken naar wat jij wil en kunt en hoe we dit op een realistische manier kunnen gaan bereiken. Alles uiteraard in goed overleg. Door mijn jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines weet ik precies wat jij nodig hebt. 

Ook als je lang niet gesport hebt, breng ik jouw conditie stap voor stap op peil. Ik coach jou op het voor jou haalbare niveau en daag je daarin uit net een tandje verder te gaan zodat jij resultaat behaalt. Als beginner is het belangrijk dat je de juiste technieken aanleert. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk resultaat zien maar dan wel blessurevrij. Door goed te werken aan de juiste techniek, zal je op de lange termijn betere resultaten behalen en de kans op blessures verkleinen. Met een goede portie motivatie, de juiste instelling en doorzettingsvermogen zal jij je doel zeker bereiken.

 

Omdat we vandaag de dag allemaal een druk bestaan leiden, bied ik je de luxe van Personal Training aan huis. Dus training aan huis, training in mijn gym in Rhoon of lekker in de gezonde buitenlucht! Ik verzorg de personal training waar en wanneer je wilt en neem indien nodig alle benodigde trainingsmateriaal mee.

 

Je stok achter de deur, Ja dat ben ik!! Samen halen we het beste uit jezelf en gaan we voor een langdurig resultaat.

 

 

 

 

Prijs ligt tussen de 65 en 85 euro excl. btw per uur training.

BTW eventueel aftrekbaar voor ondernemers.

Gratis proefles.

Een Sportmaatje mag gratis meetrainen.

 

 

 

 

Ontspanningsmassage:

 

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest. Heerlijk na een training of na een drukke dag. Een massage is een luxe voor jezelf, dit geeft een moment van rust, om je daarna weer goed te voelen. 

Deze massage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Anders dan andere massages omdat ontspanningsmassage toegankelijker is en waarbij we beginnende klachten kunnen behandelen, tevens kunnen we een keuze maken uit zachte tot stevige knepen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Het verminder je lichamelijke klachten, waardoor jij je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt in het dagelijkse leven, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Gebieden die we behandelen tijdens de massage zijn: rug, schouder, nek, hoofd, armen en handen, benen en voeten.

Door een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg ervoor dat stress geen kans maakt en jij je weer happy voelt.

 

 

Prijs 50 euro per 55 minuten.